14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Încă un pompier de la Năsăud, confirmat pozitiv cu COVID-19

Nici o categorie a salvatorilor bistrițeni nu a scăpat fără personal infectat cu COVID-19. Încă un pompier de la Năsăud a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Cadre medicale, personal auxiliar din unitățile medicale, polițiști, pompieri, jandarmi și angajați ai diferitelor instituții au fost infectați cu coronavirus.

Săptămâna trecută un pompier de la Năsăud a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Despre acest subiect puteți reciti în materialul de mai jos:

Un pompier de la Năsăud, depistat cu COVID-19

Astăzi, Instituția Prefectului a raportat un al doilea pompier infectat cu coronavirus. Se pare că acesta a fost contact direct cu primul pompier depistat pozitiv.

În timpul intervențiilor pompierii au fost echipați corespunzător. Toți ceilalți colegi de pe tura de serviciu au fost testați, iar rezultatele au ieșit negative.

Conform procedurilor DSP, contacții direcți ai acestuia vor fi puși în izolare.

Chiar dacă o linie de intervenție va fi „compromisă” de această măsură a izolării, intervenția operativă de la Năsăud nu va fi afectată.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?