21.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

VIDEO: Cea mai tare sală de sport, într-o comună din Bistrița-Năsăud

Se vorbește deja de un adevărat centru educațional în acestă comună de pe Valea Țibleșului. Comunitatea din zonă are motive de mândrie în plus: aici se va construi cea mai modernă sală de sport.

Am ridicat standardul educațional în zonă. Practic, suntem singura comună cu un liceu pe Valea Țibleșului. Comuna Căianu Mic a devenit un centru educațional în zonă”, a confirmat primarul Paul Știr din Căianu Mic.

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul Live, Paul Știr a vorbit despre investițiile în sport.

Investim în continuare în infrastructura sportivă. Pentru că tineretul are nevoie de susținere, motivație și sport… Construim o sală de sport pe un teren de vreo 2 hectare, într-o zonă foarte frumoasă. 

După finalizarea lucrărilor la sala de sport, în apropiere va fi amenajat un teren sintetic de fotbal cu nocturnă. De asemenea, aici se va amenaja și un teren sintetic de tenis, cu nocturnă, în aer liber…”, a explicat Paul Știr.

Toate aceste lucruri vor fi puse pe tapet în ședințele următoare de Consiliu Local – a precizat primarul din Căianu Mic.

El intenționează să propună acolo și realizarea unei zone pentru relaxare și picnic. Aici vor fi montate aparate de fitness în aer liber, dar și locuri de joacă pentru copii.

Îmi doresc ca în jurul sălii de sport să dezvoltăm un mic complex sportiv. Un complex de relaxare care să deservească întreaga comună. Să știm că avem o zonă unde putem să ne relaxăm în zilele de sărbătoare, să jucăm un fotbal duminică”, a mai spus Paul Știr.

Primarul a mai explicat că termenul de execuție al lucrărilor este de 24 de luni. Dacă toate lucrurile vor decurge conform graficului, până la finalul anului în curs sala de sport va fi ridicată și acoperită. „Ar urma să fie finalizată în 2021. Avem speranța să finalizăm și mai repede aceste lucrări…”, a mai spus Paul Știr.

Alte probleme ale administrației din Căianu Mic puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F583287982309409%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: