21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Încă un cadru medical de la Serviciul de Ambulanță Județean, infectat cu COVID-19

Cadrele medicale și personalul auxiliar din unitățile medicale sunt printre cei mai expuși infectărilor cu COVID-19. Astăzi, încă un cadru medical angajat al Serviciului de Ambulanță Județean a fost raportat ca fiind infectat cu noul coronavirus.

Numărul cadrelor medicale din Bistrița-Năsăud infectate cu COVID-19 a crescut față de raportarea de ieri. Încă un asistent medical din județ a fost infectat cu noul coronavirus.

Este vorba despre un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean.

Infectarea asistentului medical vine în contextul în care un medic angajat al SAJ BN a fost confirmat pozitiv ieri la infectarea cu COVID-19.

Medic de la Ambulanță, depistat pozitiv cu COVID-19. Mai mulți colegi, în izolare

„În urma confirmării prezenței Coronavirusului, la un medic din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, au fost recoltate și prelucrate probe de la 12 salariați ai SAJ, 1 rezultat fiind pozitiv, iar restul, 11, negative. Având în vedere faptul că medicul lucrează și la Spitalul Beclean, în urma efectuării anchetei epidemiologice la această locație, nu s-au constatat persoane care să se încadreze în sfera contacților direcți, conform metodologiei”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului.

Astfel, asistentul medical se adaugă celorlalte 21 cadre medicale (șapte medici, 14 asistenți) și șapte persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) confirmate cu coronavirus. Dintre acestea, 21 au fost declarate vindecate.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: