18.9 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Dolha, nemulțumit de conducerea AJOFM BN! Nu a anunțat Prefectura de disponibilizările de la RAAL

În ultima zi a lunii iulie, prefectul județului a aflat că firma RAAL va disponibiliza 900 de persoane, începând cu luna august. A aflat în urma întrebărilor presei, deoarece reprezentanții AJOFM nu au informat Instituția despre această problemă. Foaia cu informația a rămas ”la sertar”, iar prefectul a promis că cei din conducerea AJOFM BN vor fi trași la răspundere.

Surse din interiorul RAAL au declarat pentru Bistriteanul.ro că în urmă cu două săptămâni au anunțat AJOFM BN despre disponibilizarea a 900 de angajați, după cum urmează: 450 în cursul lunii august și alți 450 în septembrie.

Conform protocolului, AJOFM BN avea obligația de a informa Instituția Prefectului cu privire la acest aspect. Cu toate acestea, prefectul județului a aflat doar astăzi despre disponibilizări. A aflat în urma nenumăratelor telefoane date către AJOFM BN și RAAL, după ce a fost întrebat de cei din presă.

Stelian Dolha a promis că reprezentanții instituției vor fi trași la răspundere.

Am înțeles că firma a anunțat AJOFM BN cu ceva timp în urmă despre faptul că se vor face disponibilizări. Dar Agenția NU a anunțat Prefectura, așa cum ar fi trebuit. Directoarea a spus că ea e în concediu, și că directoarea adjunctă ar fi trebuit să facă informarea respectivă. Un lucru e clar: că acolo, la conducerea AJOFM BN e o problemă. Aceasta e o informație care a fost băgată în sertar, care, de fapt, trebuia să ajungă la Prefectură. Da, disponibilizările se fac pentru că e un context European, nu e ceva intern ce să țină de noi. DAR, e clar că trebuie să facem tot ce ține de noi pentru a preveni sau a ajuta. Dar ca să putem face asta, trebuie să știm mai repede. Deci lucrurile nu funcționează cum trebuie la conducerea AJOFM BN, și nu vor rămâne așa. Pentru bâlbâiala asta, vor fi trase la răspundere. Că directoarea, că adjuncta, sau amândouă, dar lucrurile nu vor rămâne așa” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul județului, Stelian Dolha.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: