15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

Dolha, nemulțumit de conducerea AJOFM BN! Nu a anunțat Prefectura de disponibilizările de la RAAL

În ultima zi a lunii iulie, prefectul județului a aflat că firma RAAL va disponibiliza 900 de persoane, începând cu luna august. A aflat în urma întrebărilor presei, deoarece reprezentanții AJOFM nu au informat Instituția despre această problemă. Foaia cu informația a rămas ”la sertar”, iar prefectul a promis că cei din conducerea AJOFM BN vor fi trași la răspundere.

Surse din interiorul RAAL au declarat pentru Bistriteanul.ro că în urmă cu două săptămâni au anunțat AJOFM BN despre disponibilizarea a 900 de angajați, după cum urmează: 450 în cursul lunii august și alți 450 în septembrie.

Conform protocolului, AJOFM BN avea obligația de a informa Instituția Prefectului cu privire la acest aspect. Cu toate acestea, prefectul județului a aflat doar astăzi despre disponibilizări. A aflat în urma nenumăratelor telefoane date către AJOFM BN și RAAL, după ce a fost întrebat de cei din presă.

Stelian Dolha a promis că reprezentanții instituției vor fi trași la răspundere.

Am înțeles că firma a anunțat AJOFM BN cu ceva timp în urmă despre faptul că se vor face disponibilizări. Dar Agenția NU a anunțat Prefectura, așa cum ar fi trebuit. Directoarea a spus că ea e în concediu, și că directoarea adjunctă ar fi trebuit să facă informarea respectivă. Un lucru e clar: că acolo, la conducerea AJOFM BN e o problemă. Aceasta e o informație care a fost băgată în sertar, care, de fapt, trebuia să ajungă la Prefectură. Da, disponibilizările se fac pentru că e un context European, nu e ceva intern ce să țină de noi. DAR, e clar că trebuie să facem tot ce ține de noi pentru a preveni sau a ajuta. Dar ca să putem face asta, trebuie să știm mai repede. Deci lucrurile nu funcționează cum trebuie la conducerea AJOFM BN, și nu vor rămâne așa. Pentru bâlbâiala asta, vor fi trase la răspundere. Că directoarea, că adjuncta, sau amândouă, dar lucrurile nu vor rămâne așa” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul județului, Stelian Dolha.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: