9.5 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

VIDEO. Dan Dumitru Ciobănică: Să redăm bistrițenilor acest loc util și frumos!

Candidatul Verzilor la Primăria Bistrița, Dan Dumitru Ciobănică, propune o soluție care să rezolve problema poluării în oraș:  Stația de asfalt construită în anii 80 pe strada Victor Babeș este amplasată și în anul de grație 2020 între blocurile si casele bistrițenilor!

Stația de asfalt nu mai poate funcționa în acest loc, pentru că nu se mai încadrează în zonă!”, susține Dan Dumitru Ciobănică. Acesta vine și cu o soluție: relocarea statiei de asfalt. 

S-ar rezolva astfel o mare problemă de poluare a orașului Bistrița. 

Soluția pentru rezolvarea poluării este mutarea stației de asfalt pe un teren care aparține Primăriei, la marginea orașului și a localităților componente. Spre exemplu, acest loc ar putea fi Parcul Industrial”, propune Dan Ciobănică susținut de Partidul Verde. 

Terenul eliberat poate avea o altă destinație utilă pentru bistrițeni. Aici s-ar putea construi un cartier de locuințe, un parc pentru copii sau un parc pentru animalele de companie – consideră Dan Ciobănică.

Candidatul Verzilor subliniază că acestă suprafață de teren pe care se află acum stația de asfalt, pe malurile râului Bistrița, trebuie gândită foarte bine pentru dezvoltarea și viitorul orașului nostru: 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdan.dumitru.14019%2Fvideos%2F1243283222682444%2F&show_text=0&width=560″ /]

(Articol electoral comandat de Patidul Verde Bistrița-Năsăud executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar 21200091)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.