10.6 C
Bistrița
luni, mai 16, 2022

VIDEO. Dan Dumitru Ciobănică: Să redăm bistrițenilor acest loc util și frumos!

Candidatul Verzilor la Primăria Bistrița, Dan Dumitru Ciobănică, propune o soluție care să rezolve problema poluării în oraș:  Stația de asfalt construită în anii 80 pe strada Victor Babeș este amplasată și în anul de grație 2020 între blocurile si casele bistrițenilor!

Stația de asfalt nu mai poate funcționa în acest loc, pentru că nu se mai încadrează în zonă!”, susține Dan Dumitru Ciobănică. Acesta vine și cu o soluție: relocarea statiei de asfalt. 

S-ar rezolva astfel o mare problemă de poluare a orașului Bistrița. 

Soluția pentru rezolvarea poluării este mutarea stației de asfalt pe un teren care aparține Primăriei, la marginea orașului și a localităților componente. Spre exemplu, acest loc ar putea fi Parcul Industrial”, propune Dan Ciobănică susținut de Partidul Verde. 

Terenul eliberat poate avea o altă destinație utilă pentru bistrițeni. Aici s-ar putea construi un cartier de locuințe, un parc pentru copii sau un parc pentru animalele de companie – consideră Dan Ciobănică.

Candidatul Verzilor subliniază că acestă suprafață de teren pe care se află acum stația de asfalt, pe malurile râului Bistrița, trebuie gândită foarte bine pentru dezvoltarea și viitorul orașului nostru: 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdan.dumitru.14019%2Fvideos%2F1243283222682444%2F&show_text=0&width=560″ /]

(Articol electoral comandat de Patidul Verde Bistrița-Năsăud executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar 21200091)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...

Scurtă istorie a sloturilor video

Dacă ar fi să clasificăm jocurile de noroc în funcție de popularitatea lor, cu siguranță sloturile...