12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Cele mai frumoase flori pentru cele mai iubite Mării le găsiți la Euforia Floral Boutique! Poți comanda și online

„Drag mi-i numele Mărie, mi l-o pus mama și mie” sună versurile unui cântec tare iubit, dedicat Măriilor, cel mai întâlnit și drag nume pe care-l poartă româncele. În fiecare familie există cel puțin o Marie și mâine, în marea sărbătoare dedicată Sfintei Mării, toate primesc cel puțin un buchet de flori din partea celor dragi. La Euforia Floral Boutique, florăria de la intrarea în magazinul Kaufland de pe B-dul Independenței, găsiți în fiecare zi din an zeci de buchete de flori și aranjamente din flori naturale, sofisticate, rustice, mai mici, mai mari, pe buzunarul oricui și gata de dăruit la aniversarea cuiva drag.

Pentru zilele speciale, cum va fi cea de mâine, se fac aranjamente de flori speciale, la care se lucrează din timp astfel încât fiecare Mărie iubită să primească cel mai frumos, colorat și vesel buchet de flori. Alexandra Gâța, artistul florist din spatele Euforia Floral Boutique iubește florile naturale și, de când cu pandemia, și-a propus să susțină și mai mult producătorii români de flori,astfel că în buchetele pregătite aici veți găsi preponderent flori produse în România. Țara și economia trec prin momente grele odată cu pandemia și exersând solidaritatea și susținându-ne între noi, prin astfel de alegeri, putem trece mai ușor peste situația de criză.

Astfel, alegând florile și aranjamentele florale de la Euforia Floral Boutique nu doar dăruiți buchete unice de flori, parfumate și colorate, dar susțineți și o florărie locală și producătorii români de flori. Pentru că mulți dintre cei dragi sunt în afara țării sau poate sunt departe de cei dragi într-un anumit moment al vieții, dar vor să-ți facă simțită prezența sau să respecte tradiția printr-un buchet de flori, Euforia Floral Boutique a dezvoltat un sistem de comenzi online, simplu de folosit. Intrați pe www.euforiaonline.ro , alegeți buchetul sau aranjamentul floral care vă place, plătiți rapid cu cardul și în ziua și la ora indicată de voi, buchetul de flori comandat ajunge la destinatar. Iar dacă vreți ceva special, puteți da detaliile importante pentru voi la telefon 0752195270. Mai multe buchete și aranjamente găsiți pe pagina lor de Facebook: Euforia Floral Boutique

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: