7.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Cele mai frumoase flori pentru cele mai iubite Mării le găsiți la Euforia Floral Boutique! Poți comanda și online

„Drag mi-i numele Mărie, mi l-o pus mama și mie” sună versurile unui cântec tare iubit, dedicat Măriilor, cel mai întâlnit și drag nume pe care-l poartă româncele. În fiecare familie există cel puțin o Marie și mâine, în marea sărbătoare dedicată Sfintei Mării, toate primesc cel puțin un buchet de flori din partea celor dragi. La Euforia Floral Boutique, florăria de la intrarea în magazinul Kaufland de pe B-dul Independenței, găsiți în fiecare zi din an zeci de buchete de flori și aranjamente din flori naturale, sofisticate, rustice, mai mici, mai mari, pe buzunarul oricui și gata de dăruit la aniversarea cuiva drag.

Pentru zilele speciale, cum va fi cea de mâine, se fac aranjamente de flori speciale, la care se lucrează din timp astfel încât fiecare Mărie iubită să primească cel mai frumos, colorat și vesel buchet de flori. Alexandra Gâța, artistul florist din spatele Euforia Floral Boutique iubește florile naturale și, de când cu pandemia, și-a propus să susțină și mai mult producătorii români de flori,astfel că în buchetele pregătite aici veți găsi preponderent flori produse în România. Țara și economia trec prin momente grele odată cu pandemia și exersând solidaritatea și susținându-ne între noi, prin astfel de alegeri, putem trece mai ușor peste situația de criză.

Astfel, alegând florile și aranjamentele florale de la Euforia Floral Boutique nu doar dăruiți buchete unice de flori, parfumate și colorate, dar susțineți și o florărie locală și producătorii români de flori. Pentru că mulți dintre cei dragi sunt în afara țării sau poate sunt departe de cei dragi într-un anumit moment al vieții, dar vor să-ți facă simțită prezența sau să respecte tradiția printr-un buchet de flori, Euforia Floral Boutique a dezvoltat un sistem de comenzi online, simplu de folosit. Intrați pe www.euforiaonline.ro , alegeți buchetul sau aranjamentul floral care vă place, plătiți rapid cu cardul și în ziua și la ora indicată de voi, buchetul de flori comandat ajunge la destinatar. Iar dacă vreți ceva special, puteți da detaliile importante pentru voi la telefon 0752195270. Mai multe buchete și aranjamente găsiți pe pagina lor de Facebook: Euforia Floral Boutique

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: