12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Starea de alertă se prelungește pentru încă 30 de zile

Guvernul se pregătește să prelungească starea de alertă cu încă 30 de zile. Practic aceasta este a patra lună de stare de alertă. Nu se va renunța la restricțiile valabile până acum.

Starea de alertă se va prelungi, cel mai probabil, pentru încă 30 de zile. Un proiect în acest sens va fi dezbătut astăzi de către Guvern.

Printre măsurile aflate momentan în vigoare se numără obligativitatea purtării măștii inclusiv în spațiile deschise aglomerate, în piețe, stații de autobuz, gări și autogări și chiar parcuri dacă sunt aglomerate. Măsurile au fost luate inclusiv în județul nostru.

Organizatorii de evenimente sunt obligați să pună la dispoziția participanților măști de protecție. La terase, dar și la spectacole este obligatorie o distanțare între mese și scaune. La mesele de la terase nu pot să se așeze mai mult de 4 persoane, decât dacă sunt parte a aceleiași familii.

Potrivit primului ministru Ludovic Orban nu vor fi instaurate alte restricții, autoritățile centrale așteptându-se la o stagnare a cazurilor de Covid-19 în perioada următoare.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.