-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Florin Călinescu, la Bistrița, pentru a-l susține pe Dan Ciobănică! Astă-seară renumitul actor vine și la Bistrițeanul Live

Faimosul actor și prezentator Pro Tv Florin Călinescu va fi prezent astăzi la Bistrița. De această dată, în calitate de președinte al Partidului Verde. El în va participa la o întâlnire cu simpatizanții acestui partid, în Parcul Municipal Bistrița, la foișor, la ora 17.30. Florin Călinescu va susține public, cu această ocazie, candidatura lui Dan Ciobănică.

În 14 august 2020, Președintele Partidului Verde, domnul Florin Călinescu, își va susține public candidatul la funcția de primar al orașului Bistrița – pe domnul Dan Dumitru Ciobănică.

Evenimentul va avea loc în Parcul Municipal Bistrița, la foișor, în zona lacului, la ora 17.30. Sunt invitați să participe toți simpatizanții partidului precum și susținătorii. Solicităm pe această cale, respectarea normelor conforme cu starea de alertă în locurile aglomerate, respectiv masca de protecție și respectarea distanței sociale”, a transmis Marius Bălan, președinte Partidul Verde, Filiala Bistriţa.

De la ora 21.00, Florin Călinescu va fi prezent și în studioul Bistrițeanul Live, într-o ediție specială.

Actorul Florin Călinescu – unul dintre cei mai apreciați și amuzanți jurați ai celebrului show Românii au Talent – a decis să intre în 2019 în Partidul Verde. Într-un interviu pentru PaginaDeMedia, actorul declara că nu intenționează să candideze pentru vreo funcție, ci doar să îi convingă pe tineri să se implice.

Florin Călinescu a fost director al Teatrulului Mic din București, realizator de emisiuni radio / TV și om de afaceri.

scut în 1955, la Timișoara, Florin Călinescu a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale. Şi-a făcut debutul în televiziune în 1981, cu rolul din serialul „Lumini şi umbre”. A colaborat des cu regizorul Nae Caranfil, care l-a distribuit în filme precum E pericoloso sporgersi, Asfalt Tango sau Filantropica. Aici Florin Călinescu s-a „jucat” pe sine, ca prezentator al unei variante fictive a emisiunii Chestiunea Zilei. 

Florin Călinescu a fost realizator la TV Sport, Pro TV, Tele7 abc. A intrat în media la începutul anilor 90, cu emisiunea „Duminicile celor singuri” la Pro FM.

Florin Călinescu a cunoscut apogeul carierei de realizator la Pro Tv, în 2000, cu emisiunea „Chestiunea Zilei”. Din 2015 a fost jurat al show-ului Românii au Talent.

În toamna lui 2008, Florin Călinescu a anunțat că va candida la alegerile parlamentare din partea Partidului Național Liberal, în colegiul nr. 4 din Argeș, pentru un fotoliu de senator. A pierdut alegerile, iar ulterior a plecat din PNL.

Foto deschidere @ Republica.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...