21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

SUPER REDUCERI la bucătăriile German Kitchens! Ultimele bucăți!

Îți dorești o bucătărie frumoasă, în care să te simți în largul tău și să găsești inspirație atunci când gătești? Bucătăriile German Kitchens nu doar că sunt calitative și pe gustul clientului, dar acum au super-reduceri. Grăbește-te, sunt ultimele bucăți!

Bucătăria e locul unde ideile prind gust. Așa că e normal să îți dorești ca mobilierul din bucătărie să fie unul calitativ și…pe gustul tău. Vorba românului, ”Să fie calitate nemțească!”.

Ei bine, la German Kitchens găsiți mobilă de calitate germană și italiană chiar și pentru cei mai pretențioși, la un raport excelent calitate/preț.

Bucătării complet utilate, făcute în Germania, în care s-a pus accent pe funcționalitate și un design unic au acuma SUPER REDUCERI. Motivul? Sunt ultimele bucăți, așa că s-a MAI redus din preț.

German Kitchens oferă reduceri substanțiale la tot mobilierul din showroom-ul deschis în Bistrița. Acum e ocazia perfecta pentru a achiziționa mobilierul mult visat.

Puteți arunca o privire pe site-ul lor www.germankitchens.ro , iar pentru a vă cumpăra bucătăria sau piesa de mobilier la un preț mic și calitate superioară, mergeți la showroom-ul din Bistrița, de pe strada Viilor, nr 10, în incinta Biasicom.

Oferta e valabilă în limita stocului disponibil!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: