9.5 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

Profesorii care refuză să predea online ar putea fi dați afară

Inspectorii școlari anunță că vor începe controale pentru a vedea dacă profesorii folosesc platformele de predare online. Cadrele didactice care refuză să predea online riscă desfacerea contractului de muncă.

Inspectorii școlari încep controalele pentru a vedea dacă învățării și profesorii folosesc platformele educaționale puse la dispoziție gratuit de Google și Microsoft, potrivit Europa FM.

Inspectoratul Școlar București anunță că toate cadrele didactice care refuză să predea online intră în comisia de disciplină și riscă desfacerea contractului de muncă.

„Se vor supune toate situațiile acestea spre analiză și se vor aplica măsurile legale. Se poate ajunge până la comisia de disciplină, și în urma analizei situației și motivelor pentru care acești profesori refuză să continue învățarea de acasă, se poate ajunge la sancțiuni drastice”, a declarat Roxana Cercel, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar București, arată sursa citată.

Potrivit informațiilor, Ministerul Educației ar căuta soluții juridice pentru obliga prin lege ca toate cadrele didactice să predea online.

Sursa @ Europa FM

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.