12.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Profesorii care refuză să predea online ar putea fi dați afară

Inspectorii școlari anunță că vor începe controale pentru a vedea dacă profesorii folosesc platformele de predare online. Cadrele didactice care refuză să predea online riscă desfacerea contractului de muncă.

Inspectorii școlari încep controalele pentru a vedea dacă învățării și profesorii folosesc platformele educaționale puse la dispoziție gratuit de Google și Microsoft, potrivit Europa FM.

Inspectoratul Școlar București anunță că toate cadrele didactice care refuză să predea online intră în comisia de disciplină și riscă desfacerea contractului de muncă.

„Se vor supune toate situațiile acestea spre analiză și se vor aplica măsurile legale. Se poate ajunge până la comisia de disciplină, și în urma analizei situației și motivelor pentru care acești profesori refuză să continue învățarea de acasă, se poate ajunge la sancțiuni drastice”, a declarat Roxana Cercel, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar București, arată sursa citată.

Potrivit informațiilor, Ministerul Educației ar căuta soluții juridice pentru obliga prin lege ca toate cadrele didactice să predea online.

Sursa @ Europa FM

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...