-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Portarul Gloriei, Darly Zoqby de Paula, s-a căsătorit!

Zi cu adevărat specială pentru Darly Zoqbi de Paula, portarul CS Gloria 2018 și Nikola Trifunovic. Cei doi s-au căsătorit în România, la sediul Ambasadei Spaniei din România. Le-a fost alături jucătoarea noastra Mariana Costa – o bună prietenă a celor doi, în calitate de martor.

Darly Zoqbi de Paula, portarul CS Gloria 2018 și Nikola Trifunovic s-au cunoscut în perioada în care actualul portar al Gloriei evolua în Muntenegru și de atunci relația lor a evoluat frumos și trainic. Au decis să facă pasul cel mare în România pentru că se simt foarte bine aici și tot aici își vor continua frumoasa poveste în doi.

Darly Zoqbi de Paula Trifunovic, așa cum o cheamă după căsătorie este fericită și împlinită, întemeierea unei familii împreună cu Nikola fiind acum ”un vis împlinit”.

„Familia CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud vă dorește ca mariajul să fie unul binecuvântat iar dragostea voastră să ramână eternă. Trăiți clipa, prețuiți-vă unul pe altul dar și fiecare moment pe care îl petreceți împreună!

Darly, Nikola – Casa de piatră!”, este mesajul transmis de CS Gloria 2018.

Foto Facebook: Darly Zoqbi de Paula

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: