17.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

FOTO – ÎȚI TAIE RĂSUFLAREA: Toamna și iarna și-au dat întâlnire în Munții Rodnei

O plimbare în Munții Rodnei a oferit ochilor o priveliște ce-ți taie răsuflarea! Gavrilă Albert a surprins prin ochiul camerei sale superba întâlnire dintre toamnă și iarnă, din Parcul Național Munții Rodnei.

Temperaturile scăzute din weekend au favorizat sosirea iernii pe crestele munților. Așa că duminică a nins în Munții Rodnei.

Gavrilă Albert a făcut o drumeție în Parcul Național Munții Rodnei. O priveliște ce-ți taie răsuflarea i s-a desfășurat în fața ochilor. Așa că a scos aparatul foto și a surprins în imagini întâlnirea dintre toamnă și iarnă.

Dacă la începutul urcării, toamna e stăpână, pe măsură ce urci, își dă mâna cu iarna, pentru ca pe creste, să-i cedeze ”tronul” cu totul

”Scurtă drumeție prin Munții Rodnei în întâmpinarea iernii! 19 octombrie 2020” :

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.