-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

BISTRIȚA: După o vară memorabilă, restaurantul Rapsodia se închide

Vești triste, pentru bistrițenii care obișnuiau să-și petreacă serile pe terasa restaurantului Rapsodia. Pandemia de coronavirus a afectat atât de grav activitatea unității, încât conducerea este nevoită să închidă restaurantul. 

După o vară memorabilă, restaurantul Rapsodia își va închide porțile. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă, pe pagina de facebook a unității. 

Dragii noștri, din cauza contextului pandemic în care ne aflăm, care ne-a afectat serios activitatea, Restaurant Rapsodia se închide pentru o perioadă nedeterminată”, au anunțat cei din conducere.

În ciuda eforturilor celor din conducere de a oferi un program de excepție și preparate culinare deosebite, se pare că vânzările au scăzut într-atât încât nu au mai reușit să acopere cheltuielile și salariile angajaților.

Vă mulțumim pentru o vară memorabilă petrecută alături de voi, pentru toate zâmbetele pe care le-ați adus cu voi la Rapsodia… Sperăm că ne-am ridicat la înălțimea așteptărilor voastre”, au mai comentat cei de la Rapsodia.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...