10.8 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

În prag de iarnă, mai multe școli din municipiu au probleme cu căldura

Liceul de Muzică, dar și școlile Generală nr. 1, Generală nr. 4 și Generală nr. 5 au probleme cu căldura, după cum a dezvăluit noul primar Ioan Turc. Dacă pentru școlile Generală nr. 5 și Liceul de Muzică „Tudor Jarda” s-au găsit soluții, elevii din celelalte școli vor fi nevoiți să participe la cursuri în frig.

Problemele au fost semnalate chiar de către noul primar Ioan Turc. Școlile unde căldura nu ar funcționa, deși ne apropiem de luna noiembrie, sunt: Liceul de Muzică și școlile Generală nr. 1, nr. 4 și nr. 5.

Dacă la Liceul de Muzică și la Școala Generală nr. 5 problemele s-au rezolvat de pe o zi pe alta, elevii de la școlile Generală nr. 1 și Generală nr 4. Mai au puțin de așteptat.

„Azi am mers în toate aceste școli și am măsurat temperatura. La Liceul de Muzică este bine: față de 16 grade ieri, astăzi sunt circa 22 de grade. La Generală nr. 5, tot față de 16 grade ieri, astăzi sunt între 19 și 21 de grade. Mai complicată este situația la Generală nr. 1 și la Generală nr. 4. Mâine dimineață voi avea întâlniri la Primărie cu constructorii implicați și cu reprezentanți ai Delgaz pentru a găsi de urgență soluții”, a precizat Ioan Turc, pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: