22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

VIDEO EMOȚIONANT: Robert face primii pași! La noapte, cea de-a doua operație!

Robert, băiețelul cu tetrapareză spastică, din Năsăud, devine, încet, încet, un copil ca toți ceilalți. Ajuns în SUA, după prima operație au început și exercițiile terapeutice. Deja face primii pași cu ortezele. la noapte, în timp ce voi veți dormi, el va fi din nou pe masa de operație, pentru a doua intervenție!

Bunătatea și dărnici a voastră, a tuturor, îl transformă pe Robert, din ”copilul cu tetrapareză” într-un copil vesel și energic, ca toți ceilalți.

Banii voștri l-au ajutat să ajungă, la începutul lunii octombrie, în statele Unite ale Americii. În 6 octombrie a avut prima intervenție chirurgicală, din cele două pe care voi le-ați făcut posibile!

FOTO: S-a întâmplat o minune în timp ce voi dormeați! Robert a trecut cu bine peste prima operație!

După ce și-a revenit, au început terapiile și exercițiile fizice. Grele, dureroase, dar Robert a luptat și nu s-a dat bătut.

Un video emoționant a apărut azi pe pagina lui de Facebook. Robert face primii pași, cu ortezele pe care le va purta timp de câteva luni, Mai mult, la noapte, în timp ce voi veți dormi, el va fi din nou pe masa de operație, pentru cea de-a doua intervenție chirurgicală.

Oameni dragi! Vin cu vești! Robert exersează mersul cu ortezele de care v-am spus că va trebui să le poarte zi și noapte 6 luni sau poate mai mult! Eu zic că se descurcă, voi ce credeți? Mâine (n.r. noaptea de 21/22 octombrie, în România) va avea loc operația ortopedică, o să revin cu detalii! Dumnezeu să aibă grijă de voi! Datorită vouă, Robert e acolo unde trebuie!” a scris Alina Ilea pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...