8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO EMOȚIONANT: Robert face primii pași! La noapte, cea de-a doua operație!

Robert, băiețelul cu tetrapareză spastică, din Năsăud, devine, încet, încet, un copil ca toți ceilalți. Ajuns în SUA, după prima operație au început și exercițiile terapeutice. Deja face primii pași cu ortezele. la noapte, în timp ce voi veți dormi, el va fi din nou pe masa de operație, pentru a doua intervenție!

Bunătatea și dărnici a voastră, a tuturor, îl transformă pe Robert, din ”copilul cu tetrapareză” într-un copil vesel și energic, ca toți ceilalți.

Banii voștri l-au ajutat să ajungă, la începutul lunii octombrie, în statele Unite ale Americii. În 6 octombrie a avut prima intervenție chirurgicală, din cele două pe care voi le-ați făcut posibile!

FOTO: S-a întâmplat o minune în timp ce voi dormeați! Robert a trecut cu bine peste prima operație!

După ce și-a revenit, au început terapiile și exercițiile fizice. Grele, dureroase, dar Robert a luptat și nu s-a dat bătut.

Un video emoționant a apărut azi pe pagina lui de Facebook. Robert face primii pași, cu ortezele pe care le va purta timp de câteva luni, Mai mult, la noapte, în timp ce voi veți dormi, el va fi din nou pe masa de operație, pentru cea de-a doua intervenție chirurgicală.

Oameni dragi! Vin cu vești! Robert exersează mersul cu ortezele de care v-am spus că va trebui să le poarte zi și noapte 6 luni sau poate mai mult! Eu zic că se descurcă, voi ce credeți? Mâine (n.r. noaptea de 21/22 octombrie, în România) va avea loc operația ortopedică, o să revin cu detalii! Dumnezeu să aibă grijă de voi! Datorită vouă, Robert e acolo unde trebuie!” a scris Alina Ilea pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.