20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO: S-a întâmplat o minune în timp ce voi dormeați! Robert a trecut cu bine peste prima operație!

Robert Gira, băiețelul care a mobilizat mii de oameni, a trecut cu bine peste prima operație. În timp ce voi dormeați, medicii din Statele Unite erau aplecați asupra micuțului, făcând primul pas spre a-i reda mobilitatea.

De la finele lunii iulie, Robert Gira, băiețelul de 13 ani, cu tetrapareză spastică, din Năsăud, a cucerit inimile celor ce i-au aflat povestea. Iar de la inimă, mulți s-au mobilizat și au transformat sentimentele în fapte, donând pentru ca băiețelul să poată merge din nou.

În timp record s-au adunat banii necesari pentru a plăti cele două intervenții chirurgicale care îi pot reda mobilitatea.

Iar în 30 septembrie, Robert și părinții săi au pornit spre Statele Unite ale Americii, să-și trăiască visul- acela de a deveni un copilaș normal.

Azi-noapte, în timp ce voi, cei cu inimă mare dormeați, Robert se afla pe masa de operație, pe cealaltă parte a globului. Iar medicii au lucrat atent timp de trei ore.

Așa că în această dimineață, puteți zâmbi, căci s-a întâmplat o minune.

Buna dimineața! Vin cu vești bune: operatia lui Robert a reușit! Acum el doarme! Doamne, fii lăudat! Vă mulțumim pentru rugăciuni! O zi minunată vă doresc!” a transmis Alina Violeta Ilea, cea care s-a ocupat îndeaproape de acest caz.

Mai este un hop, încă o operație care va mai avea loc în câteva zile. Până atunci, orice ajutor financiar e binevenit, familia având de stat în America mai bine de o lună de zile.

Cont pe numele mamei – Gira Cristina.

Banca Raiffeisen

Cont RON – RO32RZBR0000060021668356

Cont EURO – RO97RZBR0000060019768605

Cont USD – RO62RZBR0000060021486911

COD SWIFT – RZBRROBU

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!