14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

FOTO: S-a întâmplat o minune în timp ce voi dormeați! Robert a trecut cu bine peste prima operație!

Robert Gira, băiețelul care a mobilizat mii de oameni, a trecut cu bine peste prima operație. În timp ce voi dormeați, medicii din Statele Unite erau aplecați asupra micuțului, făcând primul pas spre a-i reda mobilitatea.

De la finele lunii iulie, Robert Gira, băiețelul de 13 ani, cu tetrapareză spastică, din Năsăud, a cucerit inimile celor ce i-au aflat povestea. Iar de la inimă, mulți s-au mobilizat și au transformat sentimentele în fapte, donând pentru ca băiețelul să poată merge din nou.

În timp record s-au adunat banii necesari pentru a plăti cele două intervenții chirurgicale care îi pot reda mobilitatea.

Iar în 30 septembrie, Robert și părinții săi au pornit spre Statele Unite ale Americii, să-și trăiască visul- acela de a deveni un copilaș normal.

Azi-noapte, în timp ce voi, cei cu inimă mare dormeați, Robert se afla pe masa de operație, pe cealaltă parte a globului. Iar medicii au lucrat atent timp de trei ore.

Așa că în această dimineață, puteți zâmbi, căci s-a întâmplat o minune.

Buna dimineața! Vin cu vești bune: operatia lui Robert a reușit! Acum el doarme! Doamne, fii lăudat! Vă mulțumim pentru rugăciuni! O zi minunată vă doresc!” a transmis Alina Violeta Ilea, cea care s-a ocupat îndeaproape de acest caz.

Mai este un hop, încă o operație care va mai avea loc în câteva zile. Până atunci, orice ajutor financiar e binevenit, familia având de stat în America mai bine de o lună de zile.

Cont pe numele mamei – Gira Cristina.

Banca Raiffeisen

Cont RON – RO32RZBR0000060021668356

Cont EURO – RO97RZBR0000060019768605

Cont USD – RO62RZBR0000060021486911

COD SWIFT – RZBRROBU

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: