16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

O parte dintre elevii Colegiului „Liviu Rebreanu”, în scenariul roșu

O parte dintre elevii Colegiului „Liviu Rebreanu” vor intra în scenariu roșu, începând de astăzi ei urmând să facă doar cursuri on-line. Aceasta este decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Măsuri suplimentare pentru locuitorii comunei Cetate:

Ultima ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a implicat noi analizate referitoare la particularitățile locale și situația epidemiologică actuală.

Astfel, s-a acționat în baza Ordinului comun Nr. 5487/1494/2020 – al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministerului Sănătății – privind organizarea activității în cadrul instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2. 

În urma avizelor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud și Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud pentru hotărârile consiliilor de administrație ale școlilor, s-au actualizat scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Bistrița-Năsăud.

Prin urmare, a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. Bistrița-Năsăud Nr. 34/05.10.2020 prin care se va aplica scenariul 3 (roșu) pentru Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița.

Este vorba despre elevii clasei a VIII-a B care vor face cursurile on-line începând de astăzi.

De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe în sistem on-line, s-a hotărât implementarea unor măsuri suplimentare pentru combaterea noului Coronavirus în comuna Cetate.

În această unitate administrativ-teritorială incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 de locuitori.

Aceste ultime hotărâri ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud intră în vigoare începând cu data de 7 octombrie 2020, a mai transmis Cancelaria Prefectului.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.