12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

O parte dintre elevii Colegiului „Liviu Rebreanu”, în scenariul roșu

O parte dintre elevii Colegiului „Liviu Rebreanu” vor intra în scenariu roșu, începând de astăzi ei urmând să facă doar cursuri on-line. Aceasta este decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Măsuri suplimentare pentru locuitorii comunei Cetate:

Ultima ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a implicat noi analizate referitoare la particularitățile locale și situația epidemiologică actuală.

Astfel, s-a acționat în baza Ordinului comun Nr. 5487/1494/2020 – al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministerului Sănătății – privind organizarea activității în cadrul instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2. 

În urma avizelor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud și Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud pentru hotărârile consiliilor de administrație ale școlilor, s-au actualizat scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Bistrița-Năsăud.

Prin urmare, a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. Bistrița-Năsăud Nr. 34/05.10.2020 prin care se va aplica scenariul 3 (roșu) pentru Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița.

Este vorba despre elevii clasei a VIII-a B care vor face cursurile on-line începând de astăzi.

De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe în sistem on-line, s-a hotărât implementarea unor măsuri suplimentare pentru combaterea noului Coronavirus în comuna Cetate.

În această unitate administrativ-teritorială incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 de locuitori.

Aceste ultime hotărâri ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud intră în vigoare începând cu data de 7 octombrie 2020, a mai transmis Cancelaria Prefectului.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...