16.9 C
Bistrița
luni, august 8, 2022

În prag de iarnă, mai multe școli din municipiu au probleme cu căldura

Liceul de Muzică, dar și școlile Generală nr. 1, Generală nr. 4 și Generală nr. 5 au probleme cu căldura, după cum a dezvăluit noul primar Ioan Turc. Dacă pentru școlile Generală nr. 5 și Liceul de Muzică „Tudor Jarda” s-au găsit soluții, elevii din celelalte școli vor fi nevoiți să participe la cursuri în frig.

Problemele au fost semnalate chiar de către noul primar Ioan Turc. Școlile unde căldura nu ar funcționa, deși ne apropiem de luna noiembrie, sunt: Liceul de Muzică și școlile Generală nr. 1, nr. 4 și nr. 5.

Dacă la Liceul de Muzică și la Școala Generală nr. 5 problemele s-au rezolvat de pe o zi pe alta, elevii de la școlile Generală nr. 1 și Generală nr 4. Mai au puțin de așteptat.

„Azi am mers în toate aceste școli și am măsurat temperatura. La Liceul de Muzică este bine: față de 16 grade ieri, astăzi sunt circa 22 de grade. La Generală nr. 5, tot față de 16 grade ieri, astăzi sunt între 19 și 21 de grade. Mai complicată este situația la Generală nr. 1 și la Generală nr. 4. Mâine dimineață voi avea întâlniri la Primărie cu constructorii implicați și cu reprezentanți ai Delgaz pentru a găsi de urgență soluții”, a precizat Ioan Turc, pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...