21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Tânărul care a luat la pumni un polițist în Cluj după ce i-a zis să dea muzica mai încet și-a recunoscut vinovăția și și-a primit pedeapsa

Răsturnare de situație în cazul tânărului de 24 de ani din Telciu care a fost protagonistul unui scandal ca în filme weekendul trecut în Florești. Se pare că cele câteva zile petrecute după gratii l-au răcorit, astfel că și-a recunoscut vina și a și primit pedeapsa.

Marius Adrian H. a ajuns în arest după ce weekendul trecut a fost vizitat de două ori de poliție pentru a da muzica mai încet și a termina cu gălăgia, în miez de noapte. A treia oară n-a fost cu noroc, schimbul de replici dintre oamenii legii și tânărul de 24 de ani degenerând, tânărul lovind cu pumnul în față un polițist. Mai multe detalii despre cele întâmplate puteți citi AICI.

Potrivit Clujust.ro, tânărul s-a mai trezit în cele câteva zile petrecute după gratii și și-a recunoscut vinovăția, recurgând la o procedură simplificată, astfel că a fost stabilită deja și pedeapsa, la doar 4 zile de la incident. Acesta era cercetat pentru ultraj.

Marius Adrian H. a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare, stabilindu-se un termen de supraveghere de doi ani. De asemenea, tânărul trebuie să urmeze un curs de pregătire școlară ori de calificare profesională și să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității, la Primăria municipiului Cluj-Napoca. Judecătorii trebuie să își dea acordul pentru această pedeapsă.

Inculpatul este obligat să se prezinte la serviciul de probațiune, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat pentru supravegherea sa, să anunțe schimbarea locuinței și orice deplasare ce depășește 5 zile, să comunice schimbare locului de muncă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: