11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

A făcut pe „zmeul” în Cluj și-a fost încătușat în chiloți! Aventurile penale ale unui tânăr din Telciu care a luat la pumni un polițist

Un tânăr de 24 de ani din Telciu riscă câțiva ani buni de închisoare, după ce a lovit cu pumnii un polițist chemat de vecini să îl calmeze, după ce petrecerea pe care o dădea cu prietenii în miez de noapte deranjau întreaga zonă. Acesta este arestat preventiv.

Potrivit foaiatransilvana.ro, totul s-a petrecut weekendul trecut, în Florești. Se pare că Marius Adrian H. de 24 de ani din Telciu a ieșit la o terasă din Cluj-Napoca, iar în jurul orei 24:00 a mutat petrecerea într-un apartament.

Gălăgia, muzica la maxim i-a determinat pe vecini să cheme poliția. Echipajul de poliție i-a calmat pe petrecăreți, care au decis să mute petrecerea într-un alt apartament, din Florești, unde tânărul de 24 de ani stătea cu chirie.

Cum petrecerea a continuat în același ritm, în jurul orei 04:10 a mai fost chemat un echipaj de poliție, cel mai probabil de vecinii deranjați de zgomot și muzică.

„După ce polițiștii au bătut la ușă, din interior au ieșit inculpatul și un prieten al acestuia, îmbrăcați sumar și având o atitudine agitată și necooperantă, refuzând să se conformeze solicitărilor organelor de poliție. În aceste condiții s-a solicitat sprijinul unui alt echipaj, fapt pentru care la apartament s-a deplasat și persoana vătămată împreună cu colegul de echipaj, însoțiți de un jandarm. Într-un final, polițiștii le-au cerut celor doi tineri să dea muzica mai încet, după care au plecat din fața apartamentului, cu intenția de a părăsi zona”, se arată în propunerea de arestare preventivă, citată de foaiatransilvana.ro.

Tânărul nu s-a calmat, nu a dat muzica mai încet, ba mai mult, a început să zbiere după polițiștii aflați în parcare. Oamenii legii au revenit în apartament și i-au cerut tânărului din Telciu și unui prieten să îi însoțească la secția de poliție.

„Inculpatul și prietenul acestuia au refuzat să îi însoțească pe polițiști la secție, iar în acel moment, persoana vătămată l-a prins pe inculpat de un brat, acesta din urmă aflându-se în cadrul ușii, cu un picior pe holul imobilului și cu altul în interior. Inculpatul s-a smucit, trăgându-l pe polițist în interiorul apartamentului, după care i-ar fi aplicat acestuia o lovitură de pumn la nivelul feței. Văzând că colegul lor este agresat, ceilalți lucrători de poliție și jandarmerie au intrat în apartament și l-au imobilizat la podea pe inculpat, după care l-au încătușat, inculpatul fiind în continuare necooperant”, mai spun procurorii.

Deși era „sumar” îmbrăcat, tânărul a fost ținut în fața blocului încătușat, până la sosirea echipajelor de intervenție din cadrul DIAS și Jandarmeiei Cluj. După sosirea luptătorilor la fața locului, toate persoanele din interiorul apartamentului au fost conduse la secția de poliție pentru audieri.

Se pare că în apartament erau 8 persoane, care au fost amendate, în total, cu 35.000 de lei. Marius Adrian H. a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru ultraj.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...