18.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Noul primar al Bistriței mai vrea o firmă care să ajute Supercom la curățenia din oraș

Ioan Turc a exclus posibilitatea ca Bistrița să iasă din ADI Deșeuri, organismul care coordonează colectarea deșeurilor din întreg județul. Recunoaște totuși că Supercom nu își face treaba și propune asocierea cu o altă firmă care să facă curățenie în oraș.

Ioan Turc nu este de acord cu părăsirea ADI Deșeuri, care se ocupă de gestionarea deșeurilor din întreg județul, însă ar vrea mai multă curățenie în municipiu și vede rezolvarea în constituirea unei societăți comerciale, din care să facă parte Primăria municipiului Bistrița cu un pachet majoritar de 51% și găsit un partener pentru restul de 49%. Acest model este implementat cu succes la Oradea.

 „M-aș bucura dacă la această licitație ar participa Urbana sau Codrișor sau o asociere dintre ele. Este limpede că Supercom nu poate fi o soluție, de Supercom a tras PSD-ul cât a putut inclusiv în campania electorală, campanie în timpul căreia orașul a arătat cumplit. Dacă nici măcar în campania electorală n-au fost în stare să facă curățenie, e clar că nu pot să facă curățenie”, a declarat Ioan Turc.

Vă reamintim faptul că Supercom SA București a câștigat nu doar licitația de colectare a deșeurilor din întreg județul, ci și un contract de salubrizare a străzilor din Bistrița. Supercom s-a bătut cu mai multe firme, inclusiv cu Urbana.

Contractul de concesiune pentru serviciile de salubritate a municipiului a fost semnat în 2016 și se întinde pe nu mai puțin de 8 ani. Valoarea contractului trece de 54 de milioane de lei. Ce se va întâmpla cu acest contract, rămâne de văzut.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: