21.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Focarul de Covid-19 închide porțile CAS. Instituția se închide până luni pentru dezinfecție

Casa de Asigurări de Sănătate anunță că își închide ușile mâine, după ce s-a descoperit un focar de Covid-19 în instituție. Aceasta își va redeschide porțile abia lunea viitoare, după ample operațiuni de dezinfecție.

Șefa Casei de Asigurări de Sănătate, Doina Sigmirean Pop a anunțat că instituția își închide porțile, începând de mâine, de la ora 14:00, și până luni. Instituția este forțată să închidă porțile de focarul de Covid-19 înregistrat zilele acestea.

„Având în vedere situația gravă de la nivelul Casei de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud privind depistarea pozitivă a unui număr de 17 salariați cu Coronavirus-SARS-COV-2, precum și a unui număr de 8 salariați depistați incerți, care se vor retesta în data de 12.11.2020, se impune necesitatea realizării unui proces de dezinfecție a instituției prin nebulizare, întrucât există un mare risc de a se infecta și restul personalului și de a nu se mai putea desfășura activitatea în CAS BN”, se arată într-un anunț făcut de instituție.

Aceasta nu este singura instituție care s-a confruntat cu focare de Covid. Și ITM a avut aceeași problemă în urmă cu câteva luni, iar momentan, un focar se înregistrează și în Primăria Bistrița. Puteți citi mai multe despre asta AICI.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.