6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Supercom și-a comandat mașinuțe electrice din străinătate, cu care va curăța zonele aglomerate din Bistrița

Operatorul de salubritate Supercom și-a comandat din străinătate mașinuțe electrice pentru a curăța zonele aglomerate din Bistrița. De asemenea, anul viitor se va renunța la containerele semi-îngropate.

Începând de anul viitor se va renunța la containerele semiîngropate, a anunțat primarul Ioan Turc, într-o postare pe Facebook. Potrivit acestuia se vor schimba și alte practici ale Supercom, printre care și măturatul stradal, care se va face exclusiv noaptea, cu excepția parcărilor, care vor fi măturate în intervalul 06:00-14:00.

Se are în vedere creșterea suprafețelor măturate mecanic, iar de 3 ori pe an va avea loc o curățenie generală în tot orașul, în cadrul unor campanii care vor fi organizate și anunțate din timp. A fost abordată și problema platformelor pentru depozitarea deșeurilor, a căror igienizare periodică se impune, la fel ca și îmbunătățirea graficului de ridicare. Apoi, colectarea selectivă trebuie să devină o realitate, prin implicarea cetățenilor, a operatorului de salubritate și a depozitarului”, mai spune Turc.

Se pare că cei de la Supercom și-ar fi comandat deja, din străinătate, 3 mașinuțe electrice cu care să curețe cele mai aglomerate puncte ale orașului. Astfel de mașinuțe sunt folosite și de firma care asigură salubritatea în orașul Oradea.

Ioan Turc s-a întâlnit cu directorul Supercom, care a fost de acord să își îmbunătățească activitatea pe teritoriul orașului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...