-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Focarul de Covid-19 închide porțile CAS. Instituția se închide până luni pentru dezinfecție

Casa de Asigurări de Sănătate anunță că își închide ușile mâine, după ce s-a descoperit un focar de Covid-19 în instituție. Aceasta își va redeschide porțile abia lunea viitoare, după ample operațiuni de dezinfecție.

Șefa Casei de Asigurări de Sănătate, Doina Sigmirean Pop a anunțat că instituția își închide porțile, începând de mâine, de la ora 14:00, și până luni. Instituția este forțată să închidă porțile de focarul de Covid-19 înregistrat zilele acestea.

„Având în vedere situația gravă de la nivelul Casei de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud privind depistarea pozitivă a unui număr de 17 salariați cu Coronavirus-SARS-COV-2, precum și a unui număr de 8 salariați depistați incerți, care se vor retesta în data de 12.11.2020, se impune necesitatea realizării unui proces de dezinfecție a instituției prin nebulizare, întrucât există un mare risc de a se infecta și restul personalului și de a nu se mai putea desfășura activitatea în CAS BN”, se arată într-un anunț făcut de instituție.

Aceasta nu este singura instituție care s-a confruntat cu focare de Covid. Și ITM a avut aceeași problemă în urmă cu câteva luni, iar momentan, un focar se înregistrează și în Primăria Bistrița. Puteți citi mai multe despre asta AICI.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: