6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Focarul de Covid-19 închide porțile CAS. Instituția se închide până luni pentru dezinfecție

Casa de Asigurări de Sănătate anunță că își închide ușile mâine, după ce s-a descoperit un focar de Covid-19 în instituție. Aceasta își va redeschide porțile abia lunea viitoare, după ample operațiuni de dezinfecție.

Șefa Casei de Asigurări de Sănătate, Doina Sigmirean Pop a anunțat că instituția își închide porțile, începând de mâine, de la ora 14:00, și până luni. Instituția este forțată să închidă porțile de focarul de Covid-19 înregistrat zilele acestea.

„Având în vedere situația gravă de la nivelul Casei de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud privind depistarea pozitivă a unui număr de 17 salariați cu Coronavirus-SARS-COV-2, precum și a unui număr de 8 salariați depistați incerți, care se vor retesta în data de 12.11.2020, se impune necesitatea realizării unui proces de dezinfecție a instituției prin nebulizare, întrucât există un mare risc de a se infecta și restul personalului și de a nu se mai putea desfășura activitatea în CAS BN”, se arată într-un anunț făcut de instituție.

Aceasta nu este singura instituție care s-a confruntat cu focare de Covid. Și ITM a avut aceeași problemă în urmă cu câteva luni, iar momentan, un focar se înregistrează și în Primăria Bistrița. Puteți citi mai multe despre asta AICI.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...