1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Focarul de Covid-19 închide porțile CAS. Instituția se închide până luni pentru dezinfecție

Casa de Asigurări de Sănătate anunță că își închide ușile mâine, după ce s-a descoperit un focar de Covid-19 în instituție. Aceasta își va redeschide porțile abia lunea viitoare, după ample operațiuni de dezinfecție.

Șefa Casei de Asigurări de Sănătate, Doina Sigmirean Pop a anunțat că instituția își închide porțile, începând de mâine, de la ora 14:00, și până luni. Instituția este forțată să închidă porțile de focarul de Covid-19 înregistrat zilele acestea.

„Având în vedere situația gravă de la nivelul Casei de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud privind depistarea pozitivă a unui număr de 17 salariați cu Coronavirus-SARS-COV-2, precum și a unui număr de 8 salariați depistați incerți, care se vor retesta în data de 12.11.2020, se impune necesitatea realizării unui proces de dezinfecție a instituției prin nebulizare, întrucât există un mare risc de a se infecta și restul personalului și de a nu se mai putea desfășura activitatea în CAS BN”, se arată într-un anunț făcut de instituție.

Aceasta nu este singura instituție care s-a confruntat cu focare de Covid. Și ITM a avut aceeași problemă în urmă cu câteva luni, iar momentan, un focar se înregistrează și în Primăria Bistrița. Puteți citi mai multe despre asta AICI.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...