21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO/VIDEO: Groapa Sărății blocată din cauza carosabilului necurățat! Cozi kilometrice

Un TIR a rămas blocat pe DN 17, după ce nu a putut urca Groapa Sărății. Traficul e blocat din cauza carosabilului necurățat. Cozile de mașini se întnd pe kilometrii.

Iarna dă de furcă șoferilor aflați în trafic. în aceste momente, DN 17 este blocat în zona Groapa Sărății. Un TIR nu a reușit să urce . blocând astfel traficul.

Coloana de mașini se întinde pe kilometrii întregi, șoferii din trafic spunând că ajunge până în Șieu Măgheruș.

La această oră ninge pe TOATE sectoarele de drum din județ!

”La intrare în municipiul Bistrița dinspre Crainimăt, pe Drumului Național 17, traficul este îngreunat din cauza unui autotren care înaintează cu dificultate. La fața locului sunt polițiștii rutieri de la Beclean și din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beclean care dirijează circulația în zonă. Respectați indicațiile polițiștilor rutieri, conduceți prudent, cu viteză adaptată la condițiile meteo și de drum” transmit reprezentanții Prefecturii Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: