21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

BN: 26 de teste pozitive în ultimele 24 de ore, două decese și trei bistrițeni declarați vindecați

DSP BN a raportat 26 de noi cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului. Totodată, s-au înregistrat două decese. iar trei bistrițeni au fost declarați vindecați. Altor patru bistrițeni le-au reieșit testele pozitive, iar 36 de pacienți au fost externați.

La nivelul județului nostru s-au făcut 190 de teste, în ultimele 24 de ore, dintre care 118 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, 51 teste rapide, iar restul la laboratoare private. Dintre acestea, 26 au fost pozitive, printre care un angajat DSP, un angajat DGASPC și un angajat al unui centru de recuperare.

Totodată, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat două decese în contextul pandemiei, iar trei bistrițeni au fost declarați vindecați.

Din nefericire pentru patru persoane infectate, retestarea le-a ieșit tot pozitivă. De asemenea, 36 de pacienți au fost externați, fiind plasați în carantină.

Situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 15.01.2021, este următoarea:

• 7854 cazuri confirmate de CoVid-19;

• 367 decese;

• 7363 persoane externate (5439 externate vindecate/1924 externate);

  • 734 persoane în carantină;
  • 346 persoane izolate;
  • 1980 doze vaccinuri aduse până în prezent, 1784 persoane vaccinate (150 persoane vaccinate în 14 ianuarie 2021)

Incidența cazurilor COVID la nivelul fiecărui oraș sau a fiecărei comune, aici:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: