12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Alessia dansează cu îngerii! La două luni de la administrarea medicamentului minune, micuța a murit!

Alessia, fetița care avea șanse la o viață cât de cât normală, v-a înduioșat inimile, astfel încât ați donat pentru ea. Suma colosală pentru tratamentul minune s-a strâns. Din nefericire, după administrarea lui, starea de sănătate a micuței s-a deteriorat, iar în urmă cu puțin timp a plecat printre îngeri!

În luna august 2020, un grup de mămici organizau pe Pietonal un târg caritabil. Beneficiar era Alessia, o fetiță care avea atunci un an și trei luni de zile, și care suferea de SMA1.

Banii care s-au strâns au fost destinați achiziționării tratamentului minune – Zolgensma – care oprește evoluția bolii și care este, totodată, cel mai scump medicament din lume – 2.1 milioane dolari.

V-ați mobilizat și ați dăruit, astfel că din Bistrița s-a strâns o sumă frumușică.

Ai lucruri în casă, în stare bună, pe care nu le mai folosești? Donează-le pentru Târgul Caritabil și oferă-i Alessiei o șansă la viață:

BRAVO! Peste 20.000 de lei strânși pentru Alessia, în cadrul târgului caritabil

Pic cu pic, suma colosală de care era nevoie s-a strâns, medicamentul a fost achiziționat, iar în 11 noiembrie 2020, Alessiei i-a fost administrat tratamentul la București.

Din nefericire, la două zile distanță, Alessia a făcut febră, iar apoi starea ei s-a degradat treptat. În 19 noiembrie a făcut stop cardio-respirator, și deși a fost readusă la viață, a rămas pe Terapie Intensivă, intubată.

Astăzi, în jurul orei 14.00, mama Alessiei a anunțat că fetița ei a pierdut lupta și a plecat printre îngeri.

Mesajele de durere au curs, mai ales că Alessia a adunat în jurul ei o comunitate de mii de oameni…

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei Alessiei!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: