21.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO – Negrilești: Prins în timp ce-și arunca gunoaiele din gospodărie pe malul râului! CE amendă a primit:

Un bărbat din Negrilești a fost surprins de jandarmi în timp ce ”scăpa” de gunoaiele din gospodărie. Acesta descărca remorca tractorului pe malul râului din localitatea. CE amendă a primit:

Jandarmii din Beclean l-au surprins pe un bărbat ce-și descărca gunoaiele adunate din gospodărie FIX pe malul râului Breaza.

”În această dimineață un bărbat de 51 de ani pe raza localității Negrilești a fost surprins de jandarmii din cadrul Plutonului orașului Beclean, tocmai când arunca deșeurile din propria gospodărie pe malul văii care traversează localitatea” transmit reprezentanții IJJ BN.

Acesta nu doar că a fost amendat cu 4.000 de lei, dar a fost pus să adune gunaoiele care deja le descărcase din remorca tractorului.

Având în vedere faptul că în această perioadă foarte mulți cetățeni efectuează curățenia de primăvară în gospodării, Jandarmeria recomandă respectarea prevederilor legale privind depozitarea deșeurilor menajere rezultate. Pentru a proteja mediul încojurător și a respecta legislația în vigoare, toți cetățenii trebuie să respecte procedura de colectare a deșeurilor de către firmele de salubritate de la nivelul fiecărei localități. Jandarmeria informează faptul că în conformitate cu prevederile legale în vigoare aruncarea sau depozitarea rumeguşului, deşeurilor menajere şi zootehnice şi a oricăror materii şi materiale, produse şi substanţe poluante pe malurile râurilor, pâraielor, lacurilor, bălţilor şi amenajărilor piscicole constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 4.000 lei la 8.000 lei. (O.U.G. nr. 23 din 2008, actualizată privind pescuitul și acvacultura)” transmit jandarmii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: