-11.1 C
Bistrița
duminică, februarie 5, 2023

Produs în Bistrița-Năsăud: Eveniment special, dedicat zilei de 8 Martie, lângă Biserica Evanghelică

Artizanii și producătorii locali din județ au pregătit o surpriză specială pentru a celebra frumusețea, feminitatea și bunul gust! Sâmbătă, 6 martie, în centrul orașului, primele 50 de doamne și domnișoare vor fi răsplătite cu un cadou picant! 

Producătorii locali de la Produs în Bistrița-Năsăud au pregătit o surpriză pentru doamnele și domnișoarele din oraș! Ei vor organiza un eveniment special, sâmbătă, 6 martie, la piața locală de lângă Biserica Evanghelică.

Alături de Artizanii primăverii – Târgul de mărțișor al breslelor moderne de pe Pietonal, „Produs în Bistrița-Năsăud” celebrează Ziua Femeii printr-un eveniment special.

Acesta va avea loc în cadrul Pieței tradiționale de bunătăți din Piața Centrală (zona din vecinătatea Bisericii Evanghelice) sâmbătă, 6 martie.

Cei care vor participa vor avea parte de noutăți în materie de specialități gastronomice, semnate cu talent și creativitate de Chef Nina Rus prezentate în premieră, într-o „expoziție” de Artă culinară cu parfum de feminitate.

În contextul actual, deși ne-am fi dorit, degustările de produse nu sunt posibile. Va fi însă, o întâlnire plină căldură sufletească, îmbrățișări din priviri și speranță de mai bine. Și pentru ca acel „mai bine” să vină cât mai curând, vă rugăm să păstrăm, împreună, toate măsurile de distanțare și siguranță și vă reamintim că purtarea măștii este obligatorie în toate spațiile închise și deschise”, subliniază organizatorii. 

Primele 50 de doamne și domnișoare care achiziționează din Bunătățile lu’ Nina – Păstrăvăria Rin Romuli sunt răsplătite cu un mărțișor picant! 

*****

Sărbătorită pentru prima dată pe 8 martie în 1975, printr-o rezoluție a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, Ziua Internațională a Femeii elogiază rolul și importanța femeii în viața socială, economică și politică. 

În același timp, Ziua Internațională a Femeii trage un semnal de alarmă cu privire la discriminarea și violența împotriva femeilor, care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: