10 C
Bistrița
sâmbătă, februarie 24, 2024

Produs în Bistrița-Năsăud: Eveniment special, dedicat zilei de 8 Martie, lângă Biserica Evanghelică

Artizanii și producătorii locali din județ au pregătit o surpriză specială pentru a celebra frumusețea, feminitatea și bunul gust! Sâmbătă, 6 martie, în centrul orașului, primele 50 de doamne și domnișoare vor fi răsplătite cu un cadou picant! 

Producătorii locali de la Produs în Bistrița-Năsăud au pregătit o surpriză pentru doamnele și domnișoarele din oraș! Ei vor organiza un eveniment special, sâmbătă, 6 martie, la piața locală de lângă Biserica Evanghelică.

Alături de Artizanii primăverii – Târgul de mărțișor al breslelor moderne de pe Pietonal, „Produs în Bistrița-Năsăud” celebrează Ziua Femeii printr-un eveniment special.

Acesta va avea loc în cadrul Pieței tradiționale de bunătăți din Piața Centrală (zona din vecinătatea Bisericii Evanghelice) sâmbătă, 6 martie.

Cei care vor participa vor avea parte de noutăți în materie de specialități gastronomice, semnate cu talent și creativitate de Chef Nina Rus prezentate în premieră, într-o „expoziție” de Artă culinară cu parfum de feminitate.

În contextul actual, deși ne-am fi dorit, degustările de produse nu sunt posibile. Va fi însă, o întâlnire plină căldură sufletească, îmbrățișări din priviri și speranță de mai bine. Și pentru ca acel „mai bine” să vină cât mai curând, vă rugăm să păstrăm, împreună, toate măsurile de distanțare și siguranță și vă reamintim că purtarea măștii este obligatorie în toate spațiile închise și deschise”, subliniază organizatorii. 

Primele 50 de doamne și domnișoare care achiziționează din Bunătățile lu’ Nina – Păstrăvăria Rin Romuli sunt răsplătite cu un mărțișor picant! 

*****

Sărbătorită pentru prima dată pe 8 martie în 1975, printr-o rezoluție a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, Ziua Internațională a Femeii elogiază rolul și importanța femeii în viața socială, economică și politică. 

În același timp, Ziua Internațională a Femeii trage un semnal de alarmă cu privire la discriminarea și violența împotriva femeilor, care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.