12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Umilit de învățătoare, pentru că i-a dat un mărțișor urât! Mii de „clienți” se mobilizează să-l încurajeze

Nicolae, un copil din Argeș, ar fi fost umilit de învățătoare din cauza „mărțișorului urât” pe care i l-a dus. Provenind dintr-o familie cu posibilități materiale reduse, mărțișorul era făcut de el. Povestea a înfuriat și emoționat mii de români care acum vor să comande mărțișoare de la Nicolae. Și voi puteți intra în posesia unui „mărțișor urât”.

Mărțișorul lui Nicolae – elev de clasa a III-a într-o şcoală din comuna argeşeană Slobozia – a generat un epsiod de  umilire în fața colegilor. Motivul? Învățătoarea l-a acuzat că i-a adus un mărțișor urât.

Mai exact, copilul care provine dintr-o familie cu venituri modeste, a făcut chiar el mărțișorul, și nu a cumpărat unul, lucru care se pare că nu ar fi fost pe gustul cadrului didactic.

Deși ceilalți colegi susțin că într-adevăr învățătoarea l-a umilit, și nu ar fi prima dată când face asta, pe motiv că e dintr-o familie modestă, învățătoarea și direcțiunea școlii susțin că elevul nu ar fi înțeles bine ceea ce i s-a transmis.

Cert este că Nicolae NU a vrut să mai meargă la școală din ziua de 1 Martie, scrie Digi24.ro.

Povestea lui Nicolae a înfuriat și totodată emoționat mii de români care, acum, vor să devină clienții băiețelului.

Băiețelul are o problemă la ochi, dar cu toate acestea nu a vrut să meargă la școală cu mâna goală, și a creat ceva special pentru cea care are menirea de a-l educa.

Nicolae are probleme la ambii ochi la care trebuie să se intervină chirurgical cu implanturi de cristalin, la ambii ochi”, a explicat tatăl copilului.

Acesta este încă unul din motivele pentru care lumea se mobilizează. Mai exact, jurnalista Oana Dobre Dimofte a lansat pe Facebook o inițiativă de mobilizare pentru Nicolae, care va face mărțișoare pentru cei care vor să le cumpere.

„Așa cum am spus aseară, l-am sunat azi pe tatăl copilului. Nu are sens să vă povestesc câtă emoție a fost în discuția asta. Nici cât s-a bucurat să afle că mai mulți oameni vor să îi demonstreze lui Nicolae că mărțișoarele lui sunt foarte, foarte frumoase. Așa cum este orice lucru oferit de un copil din inimă. Am vorbit și cu Nicolae. Nici cât de bucuros a fost să afle că unii oamenii îi apreciază mărțișorul nu are sens să vă descriu. Cred că e ușor de imaginat. Deci vom face așa. Nicolae știe că mai mulți oameni vor să cumpere mărțișoare de la el. La prețul pe care fiecare îl dorește și îl poate oferi. El va începe să le confecționeze, când și cum poate, ținând cont și de nevoia de a-și menaja ochii. Banii pentru mărțișoare vor fi folosiți pentru operația de care copilul are nevoie la ambii ochi. 

Contul e aici:
Ionuț Bălașa
Număr de cont: 2511 0946 2350 47611
CEC BANK
IBAN: RO32 CECE C001 9462 3504 7611 ” a scris Oana Dimofte pe Facebook.

Nu trebuie să vă faceți griji că Nicolae nu ar avea materiale. Cei de la Copilul Verde i-au trimis deja:

[arve url=”https://www.facebook.com/EdituraCopilulVerde/videos/743735453248466″ maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: