9 C
Bistrița
vineri, martie 1, 2024

Și la Prefectură apar posturile ca ciupercile după ploaie. Cine sunt frumoasele care-l consiliază pe Dolha:

Nu doar la primărie apar posturile ca ciupercile după ploaie. Dacă la Primărie apar noi și noi consilieri, la Instituția Prefectului a apărut anul acesta un nou subprefect și un post de secretar general. Mai mult, dacă Turc este consiliat de nu mai puțin de 5 consilieri, prefectul Dolha are și el 4 reprezentante ale sexului frumos care-i compun cancelaria.

Cu promisiunea unor restructurări în rândul șefimii din Primăria Bistrița, primarul Ioan Turc nu face rabat de la consilieri. Acesta și-a angajat nu mai puțin de 5, maxim cât îi permite legea. Despre ei, Bistrițeanul.ro a scris AICI și AICI.

Dacă la Primăria Bistrița apar noi posturi de consilieri, la Instituția Prefectului a apărut anul acesta un nou post de subprefect, pentru a împăca practic și capra și varza. Se pare că acesta nu este noul post înființat la Instituția Prefectului de curând. S-a mai înființat un post de „secretar general” al instituției.

Umblă vorba în târg că vizat pentru nou-înființatul post este tocmai Eugen Curteanu, care a îndeplinit până azi funcția de subprefect.

Nu doar Ioan Turc este consiliat de un grup de oameni ce pare să se tot mărească. Cancelaria prefectului Stelian Dolha este compusă și ea din 4 persoane. Bianca Danci ocupă funcția de director de cancelarie, Bianca Raita este consilier, Sorina Crețu este consultant, iar Mădălina Daiana Oltean este secretar. Cea din urmă este ultima achiziție a prefectului, fiind angajată săptămâna trecută.

Directoarea cancelariei, Bianca Danci are pe numele său un Peugeot din 2007. Anul trecut, tânăra a încasat de la Instituția Prefectului 44.114 de lei, adică în jur de 3.600 de lei lunar. Înainte să ajungă în Instituția Prefectului, Bianca Danci era traducător-interpret.

Nici Bianca Raita, consilierul prefectului nu are mare lucru în declarația de avere. Aceasta nu are nicio clădire sau autoturism pe numele său, în schimb are un credit de 57.200 de lei, luat în 2020 și scadent în același an. Până să ajungă în Instituția Prefectului, Bianca Raită a lucrat la departamentul Serviciu Clienți a Banca Comercială Română.

Sorina Crețu, consultant în cadrul Cancelariei Prefectului are un apartament de 79 de metri pătrați luat în 2011, printr-un credit. Aceasta deține două autoturisme din 2001 și respectiv 2002. Anul trecut, aceasta a încasat doar 2.200 de lei de la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și alte aproape 10.000 de lei de la Școala Gimnazială Dumitra.

Cea mai nouă angajată din Instituția Prefectului nu și-a făcut încă publică declarația de avere.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.