-4.3 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO – Negrilești: Prins în timp ce-și arunca gunoaiele din gospodărie pe malul râului! CE amendă a primit:

Un bărbat din Negrilești a fost surprins de jandarmi în timp ce ”scăpa” de gunoaiele din gospodărie. Acesta descărca remorca tractorului pe malul râului din localitatea. CE amendă a primit:

Jandarmii din Beclean l-au surprins pe un bărbat ce-și descărca gunoaiele adunate din gospodărie FIX pe malul râului Breaza.

”În această dimineață un bărbat de 51 de ani pe raza localității Negrilești a fost surprins de jandarmii din cadrul Plutonului orașului Beclean, tocmai când arunca deșeurile din propria gospodărie pe malul văii care traversează localitatea” transmit reprezentanții IJJ BN.

Acesta nu doar că a fost amendat cu 4.000 de lei, dar a fost pus să adune gunaoiele care deja le descărcase din remorca tractorului.

Având în vedere faptul că în această perioadă foarte mulți cetățeni efectuează curățenia de primăvară în gospodării, Jandarmeria recomandă respectarea prevederilor legale privind depozitarea deșeurilor menajere rezultate. Pentru a proteja mediul încojurător și a respecta legislația în vigoare, toți cetățenii trebuie să respecte procedura de colectare a deșeurilor de către firmele de salubritate de la nivelul fiecărei localități. Jandarmeria informează faptul că în conformitate cu prevederile legale în vigoare aruncarea sau depozitarea rumeguşului, deşeurilor menajere şi zootehnice şi a oricăror materii şi materiale, produse şi substanţe poluante pe malurile râurilor, pâraielor, lacurilor, bălţilor şi amenajărilor piscicole constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 4.000 lei la 8.000 lei. (O.U.G. nr. 23 din 2008, actualizată privind pescuitul și acvacultura)” transmit jandarmii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: