8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO/VIDEO: Din Africa, în România, alături de meșterul popular Cornelia Bodescu

După o fascinantă călătorie în Africa, alături de profesoara Anamaria Dragonici – prichindeii de la grădinița „Dumbrava Minunată” au avut parte de surprize artistice și în România, alături de meșterul popular Cornelia Bodescu.

AnaMaria Dragonici – coordonatoarea corului Excelsior de la Liceul de muzică „Tudor Jarda” continuă lecțiile fascinante de muzică, pentru preșcolari.

Dacă spre finalul lunii februarie AnaMaria Dragonici i-a purtat pe copii spre fascinantele ritmuri africane, zilele trecute prichindeii grădiniței Dumbrava Minunată au avut parte de o călătorie în tradițiile de primăvară din România. 

A avut parte și de sprijinul meșterului popular Cornelia Bodescu: 

[arve url=”https://youtu.be/TEtjOKP4Q9o ” loop=”no” muted=”no” /]

Este vorba despre un parteneriat între Liceul de Muzică „Tudora Jarda” din oraș și Grădinița Dumbrava Minunată.

Proiectul se numește „Muzica în jurul lumii”, proiectul derulându-se cu sprijinul educatoarelor Alina Dragoș și Ioana Moldovan.

Invitatul special al copiilor de la Dumbrava Minunată a fost – zilele trecute – Cornelia Bodescu, meșterul popular care i-a învățat pe copii cât de simplu se construiește un mărțișor aducător de noroc: 

[arve url=”https://youtu.be/1I7mV7gIMy8″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: