14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

FOTO/VIDEO: Din Africa, în România, alături de meșterul popular Cornelia Bodescu

După o fascinantă călătorie în Africa, alături de profesoara Anamaria Dragonici – prichindeii de la grădinița „Dumbrava Minunată” au avut parte de surprize artistice și în România, alături de meșterul popular Cornelia Bodescu.

AnaMaria Dragonici – coordonatoarea corului Excelsior de la Liceul de muzică „Tudor Jarda” continuă lecțiile fascinante de muzică, pentru preșcolari.

Dacă spre finalul lunii februarie AnaMaria Dragonici i-a purtat pe copii spre fascinantele ritmuri africane, zilele trecute prichindeii grădiniței Dumbrava Minunată au avut parte de o călătorie în tradițiile de primăvară din România. 

A avut parte și de sprijinul meșterului popular Cornelia Bodescu: 

[arve url=”https://youtu.be/TEtjOKP4Q9o ” loop=”no” muted=”no” /]

Este vorba despre un parteneriat între Liceul de Muzică „Tudora Jarda” din oraș și Grădinița Dumbrava Minunată.

Proiectul se numește „Muzica în jurul lumii”, proiectul derulându-se cu sprijinul educatoarelor Alina Dragoș și Ioana Moldovan.

Invitatul special al copiilor de la Dumbrava Minunată a fost – zilele trecute – Cornelia Bodescu, meșterul popular care i-a învățat pe copii cât de simplu se construiește un mărțișor aducător de noroc: 

[arve url=”https://youtu.be/1I7mV7gIMy8″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!