13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO/VIDEO: Din Africa, în România, alături de meșterul popular Cornelia Bodescu

După o fascinantă călătorie în Africa, alături de profesoara Anamaria Dragonici – prichindeii de la grădinița „Dumbrava Minunată” au avut parte de surprize artistice și în România, alături de meșterul popular Cornelia Bodescu.

AnaMaria Dragonici – coordonatoarea corului Excelsior de la Liceul de muzică „Tudor Jarda” continuă lecțiile fascinante de muzică, pentru preșcolari.

Dacă spre finalul lunii februarie AnaMaria Dragonici i-a purtat pe copii spre fascinantele ritmuri africane, zilele trecute prichindeii grădiniței Dumbrava Minunată au avut parte de o călătorie în tradițiile de primăvară din România. 

A avut parte și de sprijinul meșterului popular Cornelia Bodescu: 

[arve url=”https://youtu.be/TEtjOKP4Q9o ” loop=”no” muted=”no” /]

Este vorba despre un parteneriat între Liceul de Muzică „Tudora Jarda” din oraș și Grădinița Dumbrava Minunată.

Proiectul se numește „Muzica în jurul lumii”, proiectul derulându-se cu sprijinul educatoarelor Alina Dragoș și Ioana Moldovan.

Invitatul special al copiilor de la Dumbrava Minunată a fost – zilele trecute – Cornelia Bodescu, meșterul popular care i-a învățat pe copii cât de simplu se construiește un mărțișor aducător de noroc: 

[arve url=”https://youtu.be/1I7mV7gIMy8″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.