14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

De azi vă puteți plimba liniștiți prin parc! Toaletele deschise, cișmelele funcționale!

Bistrițenii care se plimbau prin Parcul Municipal, alături de copii, aveau două mari probleme: toaletele închise și cișmelele nefuncționale. DSP Bistrița a anunțat însă că de azi, lucrurile se vor schimba. „De azi deschidem și toaletele, dăm drumul și la cișmele!”, a declarat Ioan Crețiu.

„Maaami, taaati… dar mi-e sete!!! Maaami, taaati, dar vreau la baie!” – cam asta răsuna zilele trecute prin Parcul Municipal.

Dacă problema cu setea se rezolva ușor – o sticlă cu apă pusă de acasă sau cumpărată de la magazinele din zonă, cealaltă problemă nu prea avea rezolvare.

„Efectiv a început să-mi plângă că îi trebuie la baie. Ce să fac? Am mers cu copilul pe lângă apă, spre pădurea Codrișor! Dar nu e normal să nu fie deschise, mai ales că vremea e plăcută și ieșim cu copiii la plimbare prin Parc. Că doar unde să-i duci?!”, a spus supărată o mămică.

Astăzi, șeful Direcției de Servicii Publice Bistrița a explicat că s-a luat decizia amânării deschiderii lor din cauza vremii care a fost destul de rece. Dar de azi, lucrurile se schimbă.

Vreme a fost destul de rece și exista riscul să înghețe apa în conducte. Din acest motiv am tot amânat deschiderea toaletelor. Dar de astăzi le deschidem, deci cei care merg prin Parc le vor putea folosi. Și totodată, dăm drumul și la apă la cișmele. Doar din cauza vremii am amânat”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Ioan Crețiu.

De asemenea, părinții care merg cu copiii în Parcul Municipal TREBUIE să ia aminte și la cele două pancarte amplasate în apropierea lacului cu pești.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: