11.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

VIDEO: Cum s-a dat în spectacol la mall cu mașina un tânăr de 19 ani – cu flash-uri și claxoane s-a plimbat pe aleile pietonale

Așa a înțeles un tânăr de 19 ani să-și facă simțită prezența la mall: luând-o cu mașina pe aleile pietonale, cu flash-uri și claxoane. Filmulețul a ajuns pe rețelele de socializare, dar și la polițiștii de la Rutieră.

Filmulețul îl înfățișează pe tânăr traversând cu mașina o alee pietonală la unul dintre centrele comerciale de pe Calea Moldovei. Pentru ca apariția să fie „vizibilă”, acesta a început să facă flash-uri cu farurile și să claxoneze.

Videoclipul care are doar câteva secunde a fost postat în prima fază pe Tik Tok, fiind mai apoi preluat pe Facebook. Filmulețul a ajuns și la polițiștii de la Rutieră, care i-au făcut tânărului o vizită…

„Urmare imaginilor apărute pe o rețea de socializare, polițiștii Biroului Rutier l-au identificat pe conducătorul auto că fiind un tânăr de 19 ani, din Bistrița.  Polițistii l-au atenționat și i-au pus în vedere ca pe viitor să respecte normele privind circulația rutieră”, precizează reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: