21.5 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

STRIGĂTUL a doi tineri îndrăgostiți din Căianu Mic: „VREM să ne căsătorim! Nunta ține doar o zi! Ajutați-ne!”

Doi tineri bistrițeni îndrăgostiți vor să-și unească destinele în luna mai. Momentan, nu se întrevede nicio șansă, date fiind măsurile impuse de pandemie. Cei doi au trimis un „strigăt de ajutor” către politicieni, cerând ca aceștia să reconsidere posibilitatea organizării de evenimente. Mesajul lor reprezintă vocea tuturor tinerilor care se iubesc și nu știu când își vor putea oficializa dragostea!

Starea de alertă a fost prelungită, pe tot teritoriul României, până în 14 aprilie, cu posibilitatea să se prelungească, la cum arată ultimele date oficiale despre evoluția cazurilor COVID.

Una dintre măsurile impuse o reprezintă INTERZICEREA organizării de evenimente private: nunți, botezuri, etc.

Sute de cupluri și-au amânat nunta pe care o aveau programată în 2020, când a „lovit” pandemia – pentru anul 2021, sperând că lucrurile vor arăta ALTFEL. Totuși, măsurile impuse par să fie mai drastice, iar posibilitatea reîntoarcerii la o viață normală pare extrem de îndepărtată.

Astfel, cei mai afectați par a fi îndrăgostiții, care doresc să-și unească destinele și nu știu când o vor putea face oficial.

Doi tineri îndrăgostiți din Dobric, comuna Căianu Mic, și-au făcut curaj să STRIGE după ajutor. Aceștia au trimis un mesaj „celor sus puși” din județul nostru, dar și miniștrilor Dan Barna, Florin Cîțu, șefului IGSU – Raed Arafat, și chiar lui Ludovic Orban.

Bună ziua. Cu toții știm că organizarea unei nunți durează. Trebuie trimise invitațiile și făcute pregătirile din timp. Toate acestea nu le putem face de pe o zi pe alta. Avem nevoie de timp și avem nevoie DIN TIMP să știm ceva clar, iar starea aceasta de confuzie nu ne ajută deloc.

Avem nunta programată în luna mai. Momentan sunt interzise evenimentele private. Vă rog frumos analizați această situație. Nu cred că persoanele care și-au organizat nunta în perioada aceasta au pretenții mari (număr mare de persoane, fără restricții, etc), ci vor doar să se căsătorească. Cel puțin noi asta dorim. Din păcate, nu avem voie. E deranjant pentru noi asta. E și mai deranjant din cauza faptului că vedem în jur, cum în mall-uri, magazine, piețe unde oamenii au contact zi de zi, nu se respectă regulile. O nuntă durează o zi. Noi vedem o mare nedreptate, dumneavoastră nu?

Cu stimă și respect, Beni și Mona” – a fost mesajul trimis de cei doi îndrăgostiți.

Ei NU cer să se facă o excepție pentru cazul lor, ci doresc ca autoritățile să se gândească la TOȚI tinerii care așteptau cu nerăbdare ziua în care își unesc destinele, iar acum nu știu CE vor face, CÂND vor putea să-și oficializeze dragostea, și mai ales, dacă pot să le fie și cei dragi alături.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...