10.3 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

ITM urmărește ancheta accidentului călugărului de la Parva

Un călugăr s-a accidentat grav după ce a căzut din clopotniță. Acesta se urcase pentru a verifica niște neregli. ITM BN urmărește anchetarea incidentului, acesta fiind catalogat ca accident de muncă.

Lunea trecută, un incident grav a avut loc la Mănăstirea Parva. Un călugăr s-a urcat în clopotnița exterioară, pentru a vedea pe unde intră apa de ploaie în instalația clopotului.

La un moment dat, s-a dezechilibrat și a căzut în interiorul clopotniței, pe beton.

Acesta a fost stabilizat cu greu de echipajele medicale ajunse la locul incidentului, a fost predat elicopterului SMURD și transferat de urgență la Cluj unde a intrat în operație.

Polițiștii au anunțat inclusiv Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița Năsăud despre incident, iar aceștia au început cercetările.

”Incidentul de la Parva este comunicat la noi. Cazul este în cercetare. În funcție de evoluție va fi preluat. Deocamdată călugărul trăiește. Cazul este cercetat de o comisie numită de către protopopiatul de la Năsăud. Cazul este în cercetare. S-a mers la fața locului și așa mai departe. Doamne dă ca și călugărul să își revină. În finalizarea cerxcetării va veni dosarul la noi spre avizare și se încadra ca accident cu incapacitate temporară de muncă. Eu asta îmi doresc. dacă călugărul decedează, cazul va fi preluat de către ITM. Așa e legislația” a declarat Gavrilă Rodilă în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural de ieri.

Despre incident puteți reciti aici:

FOTO/VIDEO: Călugăr inconștient, după ce a căzut de la 3 metri înălțime, la Mănăstirea Parva. A fost solicitat elicopterul SMURD

Călugărul căzut de pe clopotniță, operat de urgență! CARE e starea lui:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: