11.3 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

ITM urmărește ancheta accidentului călugărului de la Parva

Un călugăr s-a accidentat grav după ce a căzut din clopotniță. Acesta se urcase pentru a verifica niște neregli. ITM BN urmărește anchetarea incidentului, acesta fiind catalogat ca accident de muncă.

Lunea trecută, un incident grav a avut loc la Mănăstirea Parva. Un călugăr s-a urcat în clopotnița exterioară, pentru a vedea pe unde intră apa de ploaie în instalația clopotului.

La un moment dat, s-a dezechilibrat și a căzut în interiorul clopotniței, pe beton.

Acesta a fost stabilizat cu greu de echipajele medicale ajunse la locul incidentului, a fost predat elicopterului SMURD și transferat de urgență la Cluj unde a intrat în operație.

Polițiștii au anunțat inclusiv Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița Năsăud despre incident, iar aceștia au început cercetările.

”Incidentul de la Parva este comunicat la noi. Cazul este în cercetare. În funcție de evoluție va fi preluat. Deocamdată călugărul trăiește. Cazul este cercetat de o comisie numită de către protopopiatul de la Năsăud. Cazul este în cercetare. S-a mers la fața locului și așa mai departe. Doamne dă ca și călugărul să își revină. În finalizarea cerxcetării va veni dosarul la noi spre avizare și se încadra ca accident cu incapacitate temporară de muncă. Eu asta îmi doresc. dacă călugărul decedează, cazul va fi preluat de către ITM. Așa e legislația” a declarat Gavrilă Rodilă în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural de ieri.

Despre incident puteți reciti aici:

FOTO/VIDEO: Călugăr inconștient, după ce a căzut de la 3 metri înălțime, la Mănăstirea Parva. A fost solicitat elicopterul SMURD

Călugărul căzut de pe clopotniță, operat de urgență! CARE e starea lui:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...