16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

ITM urmărește ancheta accidentului călugărului de la Parva

Un călugăr s-a accidentat grav după ce a căzut din clopotniță. Acesta se urcase pentru a verifica niște neregli. ITM BN urmărește anchetarea incidentului, acesta fiind catalogat ca accident de muncă.

Lunea trecută, un incident grav a avut loc la Mănăstirea Parva. Un călugăr s-a urcat în clopotnița exterioară, pentru a vedea pe unde intră apa de ploaie în instalația clopotului.

La un moment dat, s-a dezechilibrat și a căzut în interiorul clopotniței, pe beton.

Acesta a fost stabilizat cu greu de echipajele medicale ajunse la locul incidentului, a fost predat elicopterului SMURD și transferat de urgență la Cluj unde a intrat în operație.

Polițiștii au anunțat inclusiv Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița Năsăud despre incident, iar aceștia au început cercetările.

”Incidentul de la Parva este comunicat la noi. Cazul este în cercetare. În funcție de evoluție va fi preluat. Deocamdată călugărul trăiește. Cazul este cercetat de o comisie numită de către protopopiatul de la Năsăud. Cazul este în cercetare. S-a mers la fața locului și așa mai departe. Doamne dă ca și călugărul să își revină. În finalizarea cerxcetării va veni dosarul la noi spre avizare și se încadra ca accident cu incapacitate temporară de muncă. Eu asta îmi doresc. dacă călugărul decedează, cazul va fi preluat de către ITM. Așa e legislația” a declarat Gavrilă Rodilă în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural de ieri.

Despre incident puteți reciti aici:

FOTO/VIDEO: Călugăr inconștient, după ce a căzut de la 3 metri înălțime, la Mănăstirea Parva. A fost solicitat elicopterul SMURD

Călugărul căzut de pe clopotniță, operat de urgență! CARE e starea lui:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...