10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

OFICIAL: De luni, TOȚI elevii din Bistrița, la clase!

Incidența cazurilor Covid a scăzut sub 1 la mie în municipiu. Autoritățile au anunțat că de luni, 17 mai, TOȚI elevii din Bistrița vor participa la cursuri- la clasă!

Încă din weekend, incidența cazurilor COVID în Bistrița a scăzut sub 1 la mia de locuitori.

Prefectul Stelian Dolha explica luni, pentru Bistrițeanul.ro, că elevii vor merge la școală ”cel mai probabil de săptămâna viitoare!”.

Acesta ar fi protocolul emis de autoritățile centrale, pentru a nu ”da peste cap programa școlară„.

Stelian Dolha: În Bistrița, cel mai probabil elevii vor merge TOȚI la clase doar de săptămâna viitoare!

În urma discuțiilor avute în cadrulunei ședințe a grupului de lucru al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a decis ca totuși DOAR de luni să se revină la clase.

Incidența în municipiul Bistrița este în scădere, iar acest lucru ne face să credem că o să fie posibilă participarea fizică la cursuri a tuturor elevilor la începutul săptămânii viitoare. Este un obiectiv important pentru noi, întrucât știm cât de importantă este prezența fizică la clasă” este de părere prefectul Stelian Dolha.

Consiliile de Administrație vor întocmi propunerile referitoare la scenariile de desfășurare a orelor de curs. Acestea vor fi avizate de Inspectoratul Școlar și Direcția de Sănătate Publică.
În urma acestor demersuri se va emite hotărârea CJSU. Prin aceasta se va anunța că de luni, 17 mai, TOȚI elevii din municipiu vor participa fizic la școală.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: