9.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Inedit: Mocănița Transilvaniei are propriul semi-maraton!

Încă o competiție sportivă în județul nostru. De această dată, pe traseul Mocăniței Transilvaniei. S-a dat start înscrierilor în prima ediție a competiției, ce va avea loc în octombrie.

Județul nostru se poate lăuda cu DOUĂ noi competiții sportive, în acest an ”umbrit” de pandemie. După maratonul Via Transilvanica, în octombrie va mai avea loc o premieră.

De această dată e vorba de un semi-maraton al Mocăniței Transilvaniei.

Legenda spune că în zona mocăniței cea mai întâlnită formă de mișcare ad-hoc era alergatul după tren. Desigur, la viteza mocăniței, aproape fiecare concurent ieșea învingător. Inspirați de această poveste, împreună cu prietenii de la Hai Hui Bistrița, am gândit o competiție menită să ne ofere șansa de-a explora arealul micului tren de la Teaca într-un mod prietenos și sănătos: Semimaratonul mocăniței!” au transmis membrii Asociației.

Competiția va avea loc în 2 octombhrie. Iar traseul va purta concurenții pe dealurile Transilvaniei, prin parcele cu viță de vie, prin păduri și sate arhaice.

Alergăm în același timp pentru a face vizibil proiectul mocăniței, pentru a genera veniturile necesare pentru înlocuirea traverselor uzate, astfel încât într-o ediție viitoare, să putem alerga cot la cot cu trenul cu abur” au mai spus inițiatorii proiectului.

S-a dat startul înscrierilor pentru cele două competiții: cross și semi maraton.

Accesați acest LINK, vă înscrieți, mai urmăriți site-ul și pagina lor de Facebook, și în octombrie alergați pentru podium!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.