21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO/VIDEO- Rusu Bârgăului: Casă făcută scrum, deși pompierii s-au băgat în flăcări să scoată butelia de gaz din interior

Un incendiu puternic a avut loc în această dimineață în Rusu Bârgăului. Deși pompierii au scos o butelie de gaz din interior, pentru a minimaliza daunele, casa a ars în totalitate.

S-a dat alarma puțin înainte de ora 09.00. Un incediu a izbucnit la o casă de locuit din Rusu Bârgăului. Au fost mobilizate echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița și Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului


Când au ajuns acolo, au intrat în flăcări pentru a scoate o butelie din casă și au început să ude proprietățile dsin vecinătatea casei care ardea, pentru a limita extinderea focului.

Cu toate eforturile depuse, casa a fost distrusă în totalitate.

Casa a fost distrusă în totalitate, având o suprafață de aproximativ 120 mp. Pompierii au reușit să protejeze o anexă și casele alăturate. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric„ au transmis reprezentanții ISU BN.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: