11.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Deputatul Daniel Suciu – Moment istoric! Pentru prima dată 7 consilieri de diferite culori politice sprijină același proiect: un acord cu Spitalul Județean

7 consilieri locali au uitat de coloratura politică și sprijină același proiect! Este vorba despre un acord cadru între Primăria Bistrița și Spitalul Județean de Urgență, prin care unitatea medicală va fi sprijinită în următorii 4 ani, inclusiv financiar.

Consilierii locali PSD și cei PMP au pregătit un proiect de hotărâre care prevede un acord între Primăria Bistrița și Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Dacă proiectul va primi girul consilierilor locali la ședința din august va fi pentru prima dată când municipalitatea sprijină unitatea medicală.

Ideea a aparținut deputatului PSD Daniel Suciu și a fost îmbrățișată și pusă în practică de colegii din Consiliul Local.

„Sănătatea bistrițenilor nu are nici preț și nici valoare. Pentru prima dată 7 consilieri din municipiu, de diferite culori politice au inițiat un proiect de hotărâre și sper din tot sufletul ca această maximă de care vă spuneam mai devreme să aibă rezonanță și la conducerea municipiului Bistrița”, a precizat Daniel Suciu.

Acordul ar urma să întindă pe 4 ani și să implice inclusiv o alocare anuală, prin hotărâre de Consiliu Local, a unor sume de bani. Pentru anul în curs, se propune direcționarea sumei de două milioane de lei spre Spitalul Județean.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: