9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Deputatul Daniel Suciu – Moment istoric! Pentru prima dată 7 consilieri de diferite culori politice sprijină același proiect: un acord cu Spitalul Județean

7 consilieri locali au uitat de coloratura politică și sprijină același proiect! Este vorba despre un acord cadru între Primăria Bistrița și Spitalul Județean de Urgență, prin care unitatea medicală va fi sprijinită în următorii 4 ani, inclusiv financiar.

Consilierii locali PSD și cei PMP au pregătit un proiect de hotărâre care prevede un acord între Primăria Bistrița și Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Dacă proiectul va primi girul consilierilor locali la ședința din august va fi pentru prima dată când municipalitatea sprijină unitatea medicală.

Ideea a aparținut deputatului PSD Daniel Suciu și a fost îmbrățișată și pusă în practică de colegii din Consiliul Local.

„Sănătatea bistrițenilor nu are nici preț și nici valoare. Pentru prima dată 7 consilieri din municipiu, de diferite culori politice au inițiat un proiect de hotărâre și sper din tot sufletul ca această maximă de care vă spuneam mai devreme să aibă rezonanță și la conducerea municipiului Bistrița”, a precizat Daniel Suciu.

Acordul ar urma să întindă pe 4 ani și să implice inclusiv o alocare anuală, prin hotărâre de Consiliu Local, a unor sume de bani. Pentru anul în curs, se propune direcționarea sumei de două milioane de lei spre Spitalul Județean.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.