32.3 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

Un neamț și-a pierdut portofelul…cu o mică avere pe străzile Bistriței. Cum s-a terminat totul:

Un român stabilit în Germania și-a pierdut portofelul cu o mică avere, pe străzile din Bistrița. Suma de peste 2000 de euro a fost găsită de o femeie. Cum s-a terminat totul:

O femeie a găsit pe străzile din Bistrița un portofel cu peste 2000 de euro și aproape 1000 de lei. A decis să predea polițiștilor toți banii.

La data de 29 iulie a.c., la sediul Poliției municipiului Bistrița s-a prezentat doamna A.M. în vârstă de 41 de ani, din Bistrița, care a găsit un portofel, pe o stradă din localitate, în interiorul căruia se aflau 2070 de euro și 917 lei.”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Paul Rodilă.

Păgubașul a fost găsit chiar când se pregătea să depună plângere. El a rămas impresionat de gestul femeii.

La primele ore ale dimineții, polițiștii au identificat proprietarul portofelului, un bărbat de 50 de ani, cetățean român cu domiciliul în Germania, căruia i-au înmânat bunul pierdut, chiar în momentul în care acesta dorea să sesizeze pierderea suferită.

Bărbatul a fost extrem de recunoscător față de femeia care a dat dovadă de spirit civic, fiind impresionat de faptul că există și astfel de cetățeni model care pun mai presus interesul altora în detrimentul celui personal. Totodată le-a mulțumit polițiștilor pentru surpriza făcută.”, a transmis Paul Rodilă.

Un astfel de gest este demn de urmat de către oricine ar putea să fie la un moment dat în situația femeii.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița Năsăud adresează mulțumiri doamnei A.M. pentru că a dat dovadă de spirit civic și a procedat corect și îndeamnă toți cetățenii să procedeze în aceeași manieră.”, transmite reprezentantul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Cred ca a dat NOROCUL peste el… ca a fost gasit portofelul de cine-i cu credintza, iubire si frica De Dumnezeu … altfel… ” pa si pu… la revedere ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...