11.4 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Consilierii județeni au dat Ok-ul pentru o parcare mai mare și două intrări la spital

Spitalul Județean de Urgență Bistrița va fi beneficiarul lucrărilor de amenajare a celei de-a doua căi de acces. Intrarea se va realiza din strada 1 Decembrie și va deservi noua aripă a spitalului care include și Unitatea de Primiri Urgențe. În acest scop, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a aprobat achiziționarea unui teren.

Odată cu modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Bistrița, s-a discutat despre posibilitatea realizării unei noi căi de acces. Noile clădiri, inclusiv Unitatea de Primiri Urgențe ar urma șă aibă intrare din strada 1 Decembrie.

În acest scop, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a votat pentru cumpărarea unui teren situat pe strada 1 Decembrie, în vecinătatea spitalului. Potrivit detaliilor din proiectul de pe ordinea de zi a ședintei extaordinare de astăzi, terenul are suprafața de 1350 mp. Aceasta permite și amenajarea câtorva locuri de parcare noi.„

Cumpărarea terenului se face în scopul amenajării unui acces secundar din str.1 Decembrie și a unor locuri de parcare, necesare asigurării funcționării serviciilor medicale de interes județean furnizate de către Spitalul Județean de Urgență Bistrița.”, se arată în proiectul inițiat de președintele Emil Radu Moldovan.

Prețul de cumpărare este de 406 350 euro, care se va plăti în lei, la cursul BNR din ziua cumpărării.

”Suma aferentă plății prețului prevăzut la alin.(1) și a taxelor notariale
aferente încheierii contractului de vânzare-cumpărare se suportă din bugetul
județului Bistrița-Năsăud, Capitolul 66.02 „Sănătate”, art.71.01.01 „Construcții”.”, se mai arată în proiectul aprobat de consilieri.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: