22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Foto: Ukrainean luat prin surprindere de Dealul Târgului. A ajuns cu mastodontul cu roțile-n sus

Un autotren s-a răsturnat în urmă cu câteva minute pe Dealul Târgului. Șoferul a suferit câteva răni ușoare și a ieșit pe cont propriu din vehicul.

Modulul SMURD intervine pe de DN 17C ( Dealul Târgului ) la un accident rutier. Din primele informații, un autotren s-a răsturnat, iar conducătorul auto a ieșit pe cont propriu din autovehicul. Aceasta este conștient, prezintă leziuni ușoare. Intervenția este în dinamică.” , transmit reprezentanții ISU BN.

Conducătorul auto a refuzat transportul la spital. Au fost luate măsurile de apărare împotriva incendiilor, în urma scurgerilor de combustibil.

Potrivit martorilor, șoferul ar fi ukrainean.

Autovehiculul circula pe direcția Bistrița-Năsăud și s-a răsturnat în apropierea localității Dumitra.

Un autotren care circula pe raza localității Dumitra, pe direcția Dumitra, pe Bistrița spre Năsăud și care era condus de un cetățean ucrainean în vârstă de 31 de ani s-a răsturnat în afara părții carosabile.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul”., transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Paul Rodilă.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: